En måneds gratis Information digital + weekend

  • E-avis
  • Papiravisen fredag og lørdag
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • Medlemsfordele
0,- Abonnementet er gratis og uforpligtende og stopper automatisk efter en måned. Prøv nu

Tilbuddet gælder kun for husstande i Danmark, der ikke har abonneret inden for de sidste 12 måneder.

Alle artikler på information.dk

Her finder du dagens avisartikler præsenteret i et browserunivers. Det ligner en almindelig hjemmeside, men vi garanterer at alle artikler fra dagens avis er der.

E-Avis

Med et digitalt abonnement kan du læse den digitale avis, hvor du vil og hvornår du vil. Genkendeligheden med den trykte avis er så stor, at du kun manglen duften af tryksværte. Du kan læse den på din smartphone, tablet eller i en browser på din computer. Den digitale avis er klar hver aften kl. 23:00, så du kan smugkigge i morgendagens avis.

Medlemsfordele

Information er ikke kun en avis og en hjemmeside. Vi er et mediehus med meninger, holdninger og lyst til at invitere dig indenfor. Indenfor til foredrag og debatarrangementer, hvor vi samler kloge hoveder med det formål at skabe oplysning og dialog. Vi formidler rejser, der giver indblik og sælger bøger der provokerer og inspirerer. Et univers du bliver en del af som abonnent på Information.

Papiravisen

Vi leverer den nytrykte avis mandag til lørdag med bud i de fleste store byer i Danmark – øvrige steder leveres avisen med posten. Information er kendetegnet ved sin kompakte størrelse, som er lige til at tage med ud i verden, eller bare på arbejde. Mandag til torsdag er usektioneret og har en let tilgængelig, men substantiel dækning af dagens nyheder. Fredag udkommer tillægget Kultur og lørdag udkommer tillæggene Moderne tider og Bøger.