Gratis digitalt abonnement til alle, der skal stemme til folketingsvalget for første gang

  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
0,- Gratis indtil 30/6 2019 - herefter 105,-/md. Tilbuddet gælder alle personer født efter maj 1997. Abonnementet er fortløbende. Prøv nu

Har du fået dansk statsborgerskab efter maj 2015? Så har vi også et godt tilbud til dig.

Klik her

Tilbuddet gælder kun for husstande i Danmark, der ikke har abonneret inden for de sidste 12 måneder.

Gratis adgang til førstegangsvælgere

Alle førstegangsvælgere skal have adgang til journalistik, der informerer og sætter til debat. Derfor giver Information et gratis digitalt abonnement til alle førstegangsvælgere indtil d. 30/6 2019. Hvis man ikke var fyldt 18 år ved sidste folketingsvalg i juni 2015 kan man altså få fuld adgang og følge både Folketingsvalget og Europa-Parlamentsvalget.

Hvorfor gør vi det?

"Vi ser det som vores opgave at bygge offentligheder op, få flere med og hæve niveauet. Vores opgave er at gøre analyser, undersøgelser og fortællinger relevante for næste generation. Derfor giver vi dem tre måneders abonnement fra april til juli” - Rune Lykkeberg, chefredaktør.

Høj valgdeltagelse af unge

Ved kommunalvalget i 2017 stemte rekordmange unge førstegangsvælgere fra både land og by og med forældre med alle uddannelsesbaggrunde. Flere end 250.000 valgte dengang at deltage i valget, hvad der gav en deltagelse på mere end 75 pct. af den unge generation.

En engageret ungdom

"Vi kan se en engageret generation af unge, som vil være med til at bestemme og insisterer på at blive hørt. De er i gang med at råbe magthaverne op og redde verden. Vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dem og giver dem gratis adgang til hele Information" - Rune Lykkeberg.